IPL Photorejuvenation Hair Removal Machine - Le'i tiga ma Fa'aumi Laulu Aveesea

IPL photorejuvenation meafaigaluega aveesea lauulu o se auala lauiloa photonic lauulu aveesea, e faavae i luga o le mataupu faavae o gaoioiga photothermal filifilia, faaaogaina photonic meafaigaluega aveesea lauulu, malamalama ulu i luga o le vaega o le paʻu e tausia le follicle lauulu i se vevela faapitoa, faia lemu le lauulu. follicle ma sela siʻosiʻomaga le toaga, e ausia le faʻamoemoega o le aveeseina o lauulu.
O le IPL o le aveeseina o lauulu o se auala sili ona saogalemu e aveese ai lauulu, faʻapolofesa, leai ni aʻafiaga i le tino o le tagata, toetoe lava a leai se aʻafiaga i luga o le paʻu, faʻatasi ai ma le paʻepaʻe ma le faʻafefe.

1. E a'afia le afu ile aveeseina o lauulu?
O le afu o le pa'u o le tagata e masani lava ona faia e afu afu, lea, e pei o lauulu lauulu, o totoga lagolago uma o le paʻu ma e le afaina ai le tasi ma le isi.O le aveeseina o lauulu laser e masani lava ona taulai i le melanin i le follicle o lauulu, ae leai se melanin i le afu, o lea e le afaina ai le afu, o lea e le afaina ai le afu o tagata.
2. E mafai e le IPL ona ausia le aafiaga tumau o lauulu?
I se tulaga lautele, pe a maeʻa ni togafitiga, e mafai ona ausia le aveeseina o lauulu tumau, ae o le mea moni, o lona aoga e aʻafia i le tele o mea.
3. E i ai se faʻaleagaina o le paʻu mai le aveeseina o lauulu IPL?
O le paʻu o le tagata o se fausaga faʻamalama-malamalama, ma o suʻesuʻega a le falemaʻi a tagata tomai faʻapitoa na maua ai i luma o le IPL malosi, o le paʻu o se cellophane manino, o lea e mafai ai e le IPL ona ulu loloto le paʻu i totonu o le follicle o lauulu. ma talu ai ona o le follicle o le lauulu e tele le melanin, e mafai ona sili atu ona faʻaaogaina le tele o le malosi o le IPL ma iu ai ina liua i le vevela malosi, ina ia maualuga le vevela o le lauulu lauulu ma ausia le faʻamoemoe o le faʻaleagaina o le gaioiga o le lauulu. follicle.Ua siitia le vevela o le lauulu e faʻaumatia ai le gaioiga o le lauulu lauulu.
I le faagasologa o lenei faiga, o le paʻu lava ia e le faʻaleagaina ona o le paʻu e le faʻafefeina le malosi o le malamalama, pe faʻafefeteina sina malosi malamalama.


Taimi meli: Sep-23-2022